Reviews

Sinds ik Saderino haarverdikker gebruik voel ik me aantrekkelijker omdat mijn haar zonder de haarverdikker er ongezond uitziet. Ik leid namelijk aan haarverlies net als heel veel mannen en kaal scheren wilde ik zolang mogelijk uitstellen. Deze haarverdikker zorgt dat mijn haar er weer uit ziet voordat de haaruitval begon. Heb gewoon een volle bos nu.
Joris

Ik vind Saderino haarverdikker een ideale cosmetische oplossing voor mensen met beginnende kaalheid of dunner wordend haar. Wel opletten dat je niet te kaal bent want dan werkt het niet. Het is alleen geschikt voor mensen die nog wel haar hebben maar alles heel dun is geworden waardoor wat kale/dunne plekken zichtbaar zijn.
Kudret

Ik kan alleen maar zeggen dat ik erg tevreden ben met deze haarverdikker. Ik heb een baan waarbij het belangrijk is om extra verzorgd uit te zien. Ik heb zelf last van haaruitval en heb dun haar waardoor mijn hoofdhuid te zien is. Ik vind dit erg frustreren. Deze haarverdikker heeft mijn haar dikker gemaakt in een handomdraai. Ik zie er daardoor gezonder en beter uit.
Andrea

Aangezien ik al veel middelen heb gebruikt om mijn haar terug te krijgen die ik door haaruitval heb verloren, was ik behoorlijk sceptisch in het begin over Saderino haarverdikker. Na het eenmaal te hebben gebruikt ben ik blij dat ik het heb besteld! Ik krijg mijn haren misschien niet terug maar de haren die ik nog heb worden zodanig dik dat ik niet meer kaal lijk!
Yusuf

De haarverdikker na bestelling gelijk de volgende dag ontvangen in huis. Daarnaast ben ik goed geholpen door de medewerker van de chat- service omdat ik nogal veel vragen had over de haarverdikker :D.
Brian

De haarverdikker is echt makkelijk aan te brengen en je hebt meteen resultaat. Geweldig!
Roy

Mijn middenscheiding werd steeds breder dus ben ik gaan zoeken op internet naar een oplossing tegen dun haar. Ik kwam Saderino haarverdikker tegen en heb besloten om het te kopen. Bij het aanbrengen zag ik meteen resultaat want mijn middenscheiding is nu voller waardoor mijn hoofdhuid niet meer zichtbaar is! Dames met hetzelfde probleem raad ik aan om deze haarverdikker te kopen en uit te proberen.
Manuela

Ik was bij een vriend die deze haarverdikker in mijn haar heeft gedaan en het resultaat was er de volgende dag nog. Ik heb deze haarverdikker nodig want ik heb dun haar en veel last gehad van haaruitval. Je krijgt er gelijk voller haar door daarom een zeer goed product.
Casper

Toen ik de video zag dacht ik dat het nep was maar twijfelde toch en heb de haarverdikker toch maar besteld gisteren en vandaag ontvangen. Ik heb het net als op de video gestrooid over mijn dunne kruin en aangetikt met de vingers. Het resultaat is ongelooflijk. Ik heb nu gewoon vol haar en de vezels zijn niet zichtbaar ook niet als je van dichtbij kijkt. Ben er erg blij mee!
Jeroen

Klanten vertellen