Veel gestelde vragen

Wat als het begint te regenen?

Haarverdikker Saderino is bestendig tegen motregen, wind en transpiratie.

Is Saderino schadelijk voor mijn haar?

Nee!Saderino is veilig doordat het een natuurlijk product is afkomstig van de katoenplant. Uiteraard adviseren wij bij jeuk of irritatie dit product niet te gebruiken. Het kan zijn dat u misschien allergisch bent.

Wat is het en hoe werkt het?

Saderino is een natuurlijk product gemaakt van keratine proteïnen, net als uw eigen haar. Het is afkomstig van de katoenplant. Het zijn minuscule katoenen vezels die die zich door middel van statische elektriciteit aan uw bestaande haar hechten. Uw dunne haren worden dikker en voller waardoor kale plekken niet langer zichtbaar blijven. Saderino is niet te onderscheiden van uw echte haar, ook niet als u het van dichtbij bekijkt.

Is het gebruiksvriendelijk?

U kunt Saderino heel makkelijk zelf aanbrengen. De handelingen bestaan simpelweg uit 3 stappen; strooien, aantikken en sprayen. 

Hoelang blijft Saderino in mijn haar zitten?

Saderino haarverdikker blijft net zolang in uw haar zitten tot u het uitwast met shampoo.

Bedekt Saderino ook de grijze haren?

Als u hier en daar wat grijze haren heeft dan dan bedekt Saderino dit onmiddelijk.

Kan ik Saderino gebruiken in combinatie met gel of wax?

Wij adviseren om Saderino te gebruiken in combinatie met haarlak of spray gel. Als u toch liever gel of wax wilt gebruiken dan adviseren we om eerst de gel of de wax in te brengen, te laten drogen en vervolgens Saderino aan te brengen.

Hoe lang kan ik met een potje Saderino van 22 gram?

Dit hangt af van verschillende factoren zoals; frequentie en het kaalheidsniveau. Daarom varieert het gebruiksduur tussen 1 - 6 maanden.

Kan ik verschillende kleuren van Saderino met elkaar mixen?

Jazeker. Maak de kleur lichter of donkerder door te mixen.

Klanten vertellen