Waarom haarverdikker

Een volle haardos staat in onze maatschappij als symbool voor gezondheid, geluk, succes, jong, aantrekkelijkheid en zelfverzekerdheid. Genoeg reden dus om haaruitval met alle mogelijke middelen te bestrijden. Helaas is haaruitval een zeer complex probleem, waarvoor nog geen doeltreffende behandeling bestaat.

Mensen zijn hier niet van op de hoogte en geven daardoor handen vol geld uit aan allerlei wondermiddelen die niet helpen of soms de haaruitval zelfs verergeren. Mensen koop deze middelen niet, want er bestaat geen haargroeimiddel! Misschien in de toekomst wel, maar tot op heden is er niets op de markt die op een wonderbaarlijke manier jouw verdwenen haren terug laat groeien.

Een haartransplantatie zou een optie kunnen zijn mits je haar daarvoor geschikt is. Het kost wel duizenden euro’s en daarvan moet je echt niet te veel verwachten omdat je er nooit een dikke volle bos haar voor terugkrijgt. De plek van de haarimplantatie blijft in de meeste gevallen dun en doorschijnend, maar je gaat er in vergelijking met vóór de haartransplantatie wel iets op vooruit natuurlijk. Wij hebben veel klanten die een haartransplantatie hebben gehad maar toch onze haarverdikker blijven gebruiken om hun haar voller en dikker te krijgen. Volledige dichtheid is alleen met de Saderino haarverdikker te behalen.

Als jij last hebt van dun haar of beginnende kaalheid dan is de Saderino haarverdikker de ideale cosmetische oplossing. De haarverdikker doet wat het beloofd en geeft jou binnen enkele seconden dikker en voller haar waarbij kale plekken meteen verdwijnen!

Wat zijn haarverdikkers? »

Klanten vertellen